Beantwoord je één of meer van bovenstaande vragen met ‘ja’, neem dan gerust contact met me op. Door ervaring in diverse kleine en middelgrote bedrijven heb ik alle administratieve facetten van het bedrijfsleven onder mijn hoede gehad. Dit zorgt ervoor dat ik op alle vlakken met je mee kan denken.

Bedrijven die in korte tijd enorm groeien, vergeten wel eens dat hun administratie meegroeit. Een extra persoon op de loonlijst is een optie, maar dit brengt ook veel extra verplichtingen met zich mee die mogelijk (nog) teveel vragen van het bedrijf.

Aimée Administratie & Advies; financieel-administratieve ondersteuning op maat.

Als interim administrateur ben ik op locatie inzetbaar ter vervanging (ziekte, zwangerschapsverlof) of projectmatig voor het inrichten en/of verbeteren van de financiële administratie.

Voor eenmanszaken bied ik ondersteuning en begeleiding bij het voeren van de dagelijkse boekhouding. Hierbij ga ik er vanuit, dat iedere ondernemer op hoofdlijnen in staat zou moeten zijn om zijn/haar eigen administratie bij te houden. Op die manier houd je grip op jouw cijfers en heb je inzicht in de mogelijke verbeterpunten binnen jouw bedrijf. Simpel gezegd leer ik ‘de kleine zelfstandige’ boekhouden en btw-aangiften indienen. Op die manier heb je mij steeds minder nodig en daarmee realiseer je de eerste kostenbesparing.

 

Wat ik allemaal kan op administratief vlak? Neem een kijkje bij diensten en maak een afspraak voor een persoonlijke kennismaking, dan vertel ik je meer. Ook voor een adviesgesprek om je op de juiste manier op gang te helpen sta ik open.