Slide Geheel of gedeeltelijk je (financiële) administratie uitbesteden? Vragen over het inrichten, bijhouden of optimaliseren van je administratie? Behoefte aan hulp bij belastingaangiften? Hulp nodig op het gebied van personeels- en/of salarisadministratie? Of gewoon op zoek naar iemand die helder en duidelijk kan uitleggen hoe het nu eigenlijk zit met de BTW of andere zaken op het gebied van je bedrijfsadministratie? Geheel of gedeeltelijk je (financiële) administratie uitbesteden? Vragen over het inrichten, bijhouden of optimaliseren van je administratie? Behoefte aan hulp bij belastingaangiften? Hulp nodig op het gebied van personeels- en/of salarisadministratie? Of gewoon op zoek naar iemand die helder en duidelijk kan uitleggen hoe het nu eigenlijk zit met de BTW of andere zaken op het gebied van je bedrijfsadministratie?

Zit je als ondernemer omhoog met je administratie en spelen bovenstaande zaken je parten? Neem gewoon eens contact op met me. Door ervaring in diverse kleine en middelgrote bedrijven heb ik alle administratieve facetten van het bedrijfsleven onder mijn hoede gehad. Dit zorgt ervoor dat ik op alle vlakken met je mee kan denken.

Bedrijven die in korte tijd enorm groeien, vergeten wel eens dat hun administratie meegroeit. Een extra persoon op de loonlijst is een optie, maar dit brengt ook veel extra verplichtingen met zich mee die mogelijk (nog) teveel vragen van het bedrijf.

Aimée Administratie & Advies is er wanneer jij dat nodig hebt.

Op contractbasis of voor periodieke taken zoals jaarrekeningen, kwartaalaangiften en meer.

Geen enkele ondernemer is gestart met de gedachte “Ik begin voor mezelf, dan kan ik lekker administratie doen.” (Nou ja, ik wel natuurlijk!) Sterker nog, de meeste ondernemers vinden dit het minst fijne aan hun entrepreneursleven. Wanneer je een taak niet leuk vindt, kost deze veel tijd en energie die je veel beter aan je vak kunt besteden. En dan nog eens het feit dat je (mogelijk) niet zeker weet of je het goed doet. Correcties die een accountant moet doen, kosten wederom tijd, energie én geld.

Het uitbesteden van deze taken aan mij kost geld, dat snap ik, maar bedenk eens hoeveel tijd het jou bespaart. Tijd waarin je meer geld kunt verdienen dan je uitgeeft aan iemand die niets liever doet dan jouw administratie op orde krijgen en houden. Ik doe het administratieve deel waarvoor jij me vraagt en wanneer ik geen diensten lever, kost het je ook niets. En toch heb je iemand die de ins en outs van je administratie kent.

Wat ik allemaal kan op administratief vlak? Neem een kijkje bij diensten en maak een afspraak voor een persoonlijke kennismaking, dan vertel ik je meer. Ook voor een adviesgesprek om je op de juiste manier op gang te helpen sta ik open.